Instructeurs

Een instructeur worden

Wij zijn een dynamische organisatie met een duidelijke visie en een helder doel, de beste ideeën, diensten en producten leveren aan al onze cliënten. Wij zijn snel aan het groeien in Europa en breiden ons steeds uit naar nieuwe regio’s. Wordt vandaag nog een lid van ons team en wees een deel van het fantastische succes van “Tijgers – Levens Vaardigheidsonderwijs”.

Onze Instructeurs cursussen geven u de nodige handvatten, ondersteuning en kennis om een positieve invloed uit te oefenen op het leven van kinderen en hun ouders. Niet alleen dat, maar u leert die een groot succes zullen verzekeren voor het Tijgers Levens Vaardigheidsonderwijs in u school.

Wij kijken ernaar uit u te kunnen verwelkomen in ons team.

De kosten van de training zijn:

Level 1 instructeur €207,50,- Inclusief:

  • Handboek
  • Certificering
  • Lunch

Level 2 en 3 instructeur €162,50,- inclusief:

  • Lunch
  • Certificering

Inschrijving:
Geef u op om meer informatie te ontvangen over hoe u kunt beginnen. U kunt een e-mail sturen naar jhjvdam@xs4all.nl met de volgende informatie:

  1. Een kort persoonlijk overzicht: We horen graag iets meer over uw achtergrond in martial arts en/of sport. Wij horen ook graag iets over uw ervaring in lesgeven (maak u geen zorgen als u geen ervaring heeft, wij leren u alles wat u moet weten!) en uw reden/motivatie om een Tijgers instructeur te worden.
  2. Uw geboortedatum, voor en achternaam, volledig adres, telefoon nummer en e-mail adres.
  3. Het adres/de regio waar u de Tijger school wilt beginnen
  4. Een kopie van de benodigde documenten (Verklaring omtrent goed gedrag e.d.) om te bewijzen dat u toestemming heeft om met kinderen te werken. Als u deze niet heeft, laat het ons dan weten, wij kunnen hierbij helpen.
  5. Kopie van een EHBO certificaat binnen de laatste 3 jaar met zo mogelijk extra certificering in kinder-EHBO. Als u dit niet heeft kunnen wij u ook helpen dus laat het ons weten.
Top