Over Tigers-LSE

de09299b1daa6874951288235bfb381eTijgers Levens Vaardigheidsonderwijs is de meest professionele en vooruitstrevende levens vaardigheden cursus voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Kinderen van deze leeftijd kunnen echt beïnvloed worden door een rolmodel zoals onze goed getrainde instructeurs. Dit geeft onze instructeurs al vele jaren een groot gevoel van voldoening!

 

Uw kind leert van Superheld Timmy!

De kinderen worden deel van de fantasie wereld van Timmy en Tina de Tijger en hun junglevriendjes. Spelenderwijs leren de kinderen levensveranderende-vaardigheden op en goede didactische en pedagogische wijze. De kinderen worden constant gestimuleerd tijdens het programma eindeloos leerzame spellen. Het programma bestaat uit zeven centrale thema’s die aangevuld worden door andere levensvaardigeheden.

De zeven centrale thema’s:

  • Teamwork
  • Leiderschap
  • Vreemden
  • Pesten
  • Noodsituaties
  • Gezondheid &fitness
  • Milieubewustzijn

De thema’s houden perfect evenwicht met de basis zelfverdedigings-technieken uit de Martial Arts (als Taekwon-Do) en de essentiële motorische vaardigheden. De kinderen leren ook morele dingen zoals rustig/kalm zijn, behulpzaamheid en nog veel meer. Aan het einde van elk semester worden de kinderen getoetst op hun kennis van de thema’s, martial arts technieken en morele onderwerpen. Door verschillende beloningen door middel van badges en logo’s worden de kinderen constant gestimuleerd om te leren over alle delen van het programma.

Constante verbeteringen
Tijgers Levens Vaardigheidsonderwijs is ontwikkel met professionele ondersteunende partners. Het programma is onderwezen, beproefd en bijgewerkt sinds 2002. Het Tijger team is zo enthousiast dat zij constant werken aan verbeteringen en vernieuwingen. Ze gebruiken vaak de feedback van vele ervaren instructeurs, ouders en kinderen uit de hele wereld. Neemt u dus gerust contact met ons op!

Pas op voor kopieën!

Er bestaan bedrijven die ons succesvolle Tijger-programma namaken. Zij gebruiken andere namen en bieden mogelijk niet de zelfde diensten. Kijk naar onze school locaties om een Tijger-gecertificeerde instructeur te vinden bij u in de buurt.

Share